donderdag 12 februari 2009

Weer thuis

Gisteren mocht thijs gelukkig weer mee naar huis.
vrijdag avond ging het steeds minder goed met hem. Hij huilde erg veel en dronk bijna niet meer. We zijn toen toch maar even langs de huisarts geweest en die stuurde ons door naar de kinderarts. Die vond het belangrijk om thijs op te nemen om zijn antibiotica via het infuus te gaan geven.
Zaterdag begon hij weer wat te drinken en mocht hij naar de kinderafdeling waar hij een gewoon wiegje kreeg en niet meer in de couveuse hoefde. Daar was ik erg blij mee.
Op zondag is hij lekker in bad geweest en merkte we duidelijk dat hij weer meer ging drinken. Hij was ook weer wat langer wakker.
Op maandag mocht hij van de hartbewaking af. Het ging zo goed met hem dat ze het niet nodig vonden om zijn hartje in de gaten te blijven houden.
Dinsdag mocht het infuus eruit en gisteren mocht hij mee naar huis.
De wondjes op zijn handjes zijn nog niet helemaal hersteld en dat heeft tijd nodig. Maar zijn neusje is weer helemaal heel. Wel is zijn huidje aan het vervellen maar dat hoort bij het herstellingsproces.
Vannacht heeft hij weer goed geslapen in zijn eigen wiegje. Niels is super blij dat we weer thuis zijn en in iedere zin die hij zegt heeft hij het over thijs. Zo leuk om te horen. Ook helpt hij goed mee met het geven van de flesjes en als thijs gaat huilen komt niels me halen. Hij is een super lieve grote broer voor thijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten