zaterdag 20 juni 2009

de nieuwe buggy

Wij hadden nog geen duo wagen voor de jongens maar we merken steeds vaker dat als we een eind gaan wandelen en niels moe is hij gedragen wil worden. Maar die wagens zijn erg duur, dus hadden we hem nog niet gekocht.
Donderdag was ik emt de jongens aan eht winkelen (niels in de wandelwagen want hij had slecht geslapen en thijs in de draagzak) toen we langs het warenhuisje liepen. Dat is een klein winkeltje die allerlei spullen opkoopt., Meestal is het niks wat ze hebben maar je moet er regelmatig binnenlopen, want ze hebben er soms erg leuke dingen.
Zo ook deze wandelwagen. nieuw in doos voor maar 40 euro. Tja, die kon ik niet laten staan. (een dag later was hij 20 euro duurder) Niels heeft even in de winkel kunnen proberen of hij er wel inpaste en hij vond het meteen geweldig.
Dus de doos op de wandelwagen gezet en niels toch maar lopen. Gelukkig wilde hij het stukje wel lopen, maar hij wilde wel persee een handje hebben. Het was dus een best lastig wandelingetje, maar we zijn goed thuis gekomen (het is nog geen 400 meter van huis dus het viel best mee)

Natuurlijk moest de wagen meteen uitgeprobeerd worden dus zijn we een eind gaan wandelen. We hebben bijna 5 kilometer gewandeld en de jongens genoten er ernorm van. Thijs viel heerlijk in slaap, want de achterkant kan je lekker plat leggen.

we hebben de wagen ook vandaag weer meegenomen en het werklt wel heel fijn. Als niels zin heeft kan hij heerlijk wandelen en als hij moe wordt lekker zitten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten