maandag 6 april 2009

Een dagje naar opa en oma met de bus

Gisteren ochtend bedacht ik me dat het wel leuk was als niels, thijs en ik naar mn ouders in nieuwegein zouden gaan met de bus. Rutger en Eline (de kindjes van mn zus) waren daar aan het logeren. De 2ling is 2 weken ouder dan niels, dus dat is wel heel leuk.
Eline en niels waren meteen weer maatjes. Ze gingen samen proberen te ontsnappen uit de tuin, helaas voor hun zat de poort op slot.
Samen gingen ze op de fietsjes ervandoor. Als niels de fiets optilde dan deed eline dat ook en andersom. Soms riep niels eline en dan kwam ze in een vaartje naar niels toe.
Tussen de middag moesten ze eigenlijk slapen. Nou ze hadden de grootste lol. Oma is er maar even bij gaan liggen, maar de enige die bijna sliep was oma. Dus maar op tijd de bedjes weer uit, en toen kwam tante gonneke ook gezellig langs.
Alle kindjes in de bolderkar en lekker het park in. Daar was in een natuurtuin een leuke speeltuin met houden toestellen. De kinderen hebben zich daar super vermaakt. En natuurlijk wat de een deed, deed de andere ook.
Op de terugweg werden niels en rutger opeens vriendjes. Ze gingen heel lief hand in hand lopen en soms zelfs rennen. Daarna was het grote pret met de jongens in detuin. Eline was toen te moe geworden om te spelen en bleef lekker bij oma zitten.
In de avond met de bus weer naar huis. Niels had in het begin van de rit de grootste praatjes en wees iedere auto/bus/fiets/vrachtwagen/moto/boot enz aan die ew tegenkwamen. Hij werd steeds stiller en na 35 minuten viel hij in slaap. Het laatste stuk van de rit had hij heerlijk tegen me aan liggen te slapen. Daarna nog een klein sstukje wandelen en we waren alweer thuis. Thuis viel hij weer heerlijk rustig in slaap.


















1 opmerking:

  1. wat een lieve en leuke foto's! Hier word er nog steeds vaak over jullie gekletst!!! Kus
    Je zus!

    BeantwoordenVerwijderen