zaterdag 18 april 2009

naar het bos

We wonen tegenwoordig nog maar 1 km lopen van het bos af. We wilde dat graag eens proberen om met niels daarnaartoe te lopen en vanavond was het daar de perfecte tijd voor. Niels was hangerig en wilde graag naar buiten (hij had vandaag al een heel eind met oma en tante gonneke gefietst op zijn eigen fietsje maar hij kon nog meer beweging gebruiken) Dus hebben we de broem broem (aanhangfiets) aan de wagen gehangen zodat niels daar op kon zitten als hij moe werd en zijn we lekker gaan wandelen. Niels had er zin in en heeft maar een paar keer een klein stukje op het fietsje gezeten. verdwer heeft hij heerlijk gewandeld.
Bij het begin van het bos is er een hoge heuvel. Daar wilde niels graag opklimmen samen met papa en ze hadden de grootste lol met erop en eraf gaan. 1 keer viel niels om en rolde door de bladeren heen, maar hij ging zo weer naar boven. We hebben even bij de geiten gekeken en zijn toen weer naar de heuvel gegaan. nog een paar keer erop en toen lekker naar huis. Het was een heerlijke wandeling, want het stuk naar het bos toe is door een wijk die ruim opgezet is met hele grote huizen en waar het heel rustig is. we hebben bijna geen autos voorbij zien komen dus dat wandeld heerlijk.
Thijs was thuis erg onrustig voor we weggingen maar het wandelen vond hij erg fijn. hij ligt dan lekker om zich heen te kijken in zijn wagen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten