zondag 2 augustus 2009

nog wat info over de buzzer

1. Kant en Klare opvolgmelk
De Dreumesmelk 2 Kant en Klaar is, zoals de naam het al zegt, kant en klaar. Je hoeft dus geen schepjes te tellen, gekookt water toe te voegen en te mengen. Hiermee bespaar je tijd en moeite. Je doet de melk dus alleen in de fles en kunt het direct gebruiken. Dat kan in bepaalde situaties best handig zijn. Dreumesmelk kan zowel koud als warm gedronken worden. Opwarmen doe je gemakkelijk in de magnetron. Kijk op de verpakking hoe je dat precies moet doen.

2. Eén pakje = één dag voeding
Een pakje Dreumesmelk 2 Kant en Klaar bevat 500ml opvolgmelk. Genoeg om een kindje zo’n twee a drie flesjes per dag mee te geven. Lekker praktisch dus. Het is echter geen probleem als je hem niet in een dag leeg maakt. Na opening kun je het pakje nog 48 uur bewaren in de koelkast.

Ook Buzzable

Goede, verantwoorde opvolgmelk
De kant en klare Dreumesmelk is een goede en verantwoorde opvolgmelk. Met ijzer, belangrijke vetzuren en vitaminen die je kindje vanaf 6 maanden ondersteunt in de groei en ontwikkeling. Je kunt op het pakje zien wat er precies allemaal in zit. Het is te vergelijken met andere standaard opvolgmelken voor kindjes vanaf 6 maanden.

Waarom die naam, Dreumesmelk 2 kant en klaar?
De naam Dreumesmelk 2 Kant en Klaar is voor dit product misschien wat verwarrend, want een kindje van zes maanden is nog geen dreumes. Er is echter een vrij simpele reden voor. Er bestond al een Dreumesmelk voor kinderen vanaf 1 jaar (nu heet deze variant Dreumesmelk 3). Omdat deze een grote naamsbekendheid had onder ouders is ervoor gekozen om de opvolgmelk voor kinderen van 6 tot twaalf maanden ook Dreumesmelk te noemen.


Een stukje Nestlé geschiedenis
Henri Nestlé vond het in 1867 al belangrijk dat jonge kindjes goed gevoed werden, ook na de borstvoeding. Daarom ontwikkelde hij ’s werelds eerste (kunstmatige) kindervoeding, op basis van melk en granen.

Dankzij babyvoeding is er melkchocolade
Chocolademaker Daniel Peter is in 1867 op zoek naar een origineel chocolade product. Hij probeert melk door de chocolade te mengen, maar krijgt het vocht er niet goed uit. Zijn vriend Henri Nestlé vertelt hem het geheim van de melkpoeder uit zijn babyvoeding. Deze kennis gebruikt Daniel Peter om de eerste melkchocolade ter wereld uit te vinden.

Je kindje en zijn knuffeldoekje
Waarom vinden kinderen knuffeldoekjes eigenlijk zo fijn? Dit komt doordat er na verloop van tijd zo’n lekker vertrouwd geurtje in komt. Het geurtje verandert met je kindje mee. Stop het dus niet te vaak in de wasmachine want dan is je kindje z’n vertrouwde geurtje kwijt!

Dreumesmilkshake
Je kunt de Dreumesmelk mengen met een beetje gepureerde groente of fruit. Zo kan je kindje alvast wennen aan nieuwe smaken van vaste voeding.

Wat je nog meer moet weten

  • Nestlé raadt aan borstvoeding te geven, omdat borstvoeding de meest geschikte voeding is voor zuigelingen.
  • Dreumesmelk 2 Kant en Klaar kost in de winkel ongeveer €4,79 voor vier pakjes van 500ml. Binnen de categorie kant en klare opvolgmelken is Dreumesmelk 2 een voordelige optie.
  • Dreumesmelk 2 is ook in poedervariant (beperkt) verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen je kindje naast kant en klare Dreumesmelk ook poedermelk te geven met BIFIDUS Lactis (goed voor de darmpjes en het immuumsysteem).
  • Voor kinderen vanaf 1 jaar is er Dreumesmelk 3.
  • Bekijk voor meer info over Dreumesmelk de Nestlé website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten