zondag 25 oktober 2009

donderdag 22 oktober

Vanmorgen was het nog redelijk weer en zijn we naar tossa de mar gegaan. Daar is een kasteel met eens stadsmuur die we graag weer wilden zien. We zijn met een treintje naar boven gereden en van boven weer naar beneden gewandeld via allemaal smalle paadjes.

Toen we beneden waren hebben we de markt opgezocht. Daar zijn we overheen gelopen. Op de hoek van de straat bij de markt zit café het hoekje. Een Nederlands café. Daar hebben we cappuccino gedronken en Niels een beker chocomelk.

Toen we buiten kwamen begon het helaas zacht te regenen. We zijn weer naar de auto gelopen en het begon steeds harder te regenen. Bij het appartement was het zelfs aan het onweren. We hebben toen besloten op donderdag al naar huis te reiden ipv vrijdag avond wat we van plan waren. Ze gaven ook voor de hele vrijdag nog erg slecht weer op.

We zijn de spullen gaan pakken en we hebben vroeg gegeten. Om 17,15 zijn we weggereden richting Nederland.

Niels heeft het eerste stuk erg goed geslapen. Daarna een poosje niet en toen wisselde hij het slapen af met wakker zijn. Thijs heeft de hele weg geslapen.

Er stond erg veel wind en de 1e 7 uur rijden hadden we regen. Daarna kregen we bijna 2 uur mist en toen was het gelukkig een poos rustig.

Pas in Nederland kregen we weer mist. Om 9,15 waren we weer thuis na een goede maar vermoeiende reis.







Het kasteeldorp van Tossa de mar



Het treintje

Een ruine

Een uitkijkpunt





het dorpje tossa de mar

nog meer trappen....





Een kleine doorgang naar beneden toe

Een dubbele regenboog gemaakt vanuit de auto in frankrijk

Thijs in de auto





Niels heerlijk aan het slapen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten