zondag 25 oktober 2009

woensdag 21 oktober

Vanmorgen toen we wakker werden was het erg bewolkt en waaide het erg hard. Gelukkig regende het (nog) niet en dus zijn we naar lloret gegaan. Daar wilden we het lorret museum en de rondwandeling langs oude gebouwen in lloret de mar maken.

We zijn eerst naar het museum gegaan. Daar waren erg veel bootjes en verhalen rond die boten en bekende zeelui.

Niels vond de bootjes erg leuk om te zien, maar vooral de trappen die je op en af moest vond Niels erg leuk.

Toen we klaar waren zijn we de rondwandeling gaan maken. We waren net begonnen toen er een hele harde bui over kwam. Gelukkig konden we schuilen. Toen het nog maar zacht regende gingen we weer verder. We hebben een groot deel van de wandeling gedaan tot het harder begon te regenen. We waren toen bij een katholieke kerk die we van binnen bekeken hebben. Helaas regende het nog steeds dus zijn we een bakje koffie gaan drinken met appeltaart en chocoladetaart.

Na de koffie was het iets zachter gaan regenen en gingen we het laatste stuk van de route lopen. Toen ging het toch weer harder en zijn we richting de auto gaan lopen . Niels werd door frank gedragen en iedere keer als er een druppel over frank zijn gezicht liep veegde Niels die heel lief af.

Bij het appartement aangekomen zijn we gaan lunchen. Na de lunch is Thijs naar bed gegaan en is Niels lekker gaan spelen. Ik ben mijn cursus gaan lezen en frank is op de wii gaan spelen. Niels kijkt dan soms mee. Hij geeft dan heerlijk commentaar op frank.

Niels heeft op schoot bij mij een poos zitten te kleuren en boekjes zitten te lezen.

Toen Thijs weer wakker was hebben de jongens lekker samen met de auto's gespeeld. Toen werd het gelukkig droog en zijn we nog even een stukje gaan reiden. We hadden een leuke boulevard gezien, maar die viel erg tegen helaas. Niels vind het autorijden heerlijk en heeft dan grote verhalen.

Toen we terug waren bij het appartement zijn de jongens weer lekker gaan spelen. Ik ben eten gaan koken en we hebben lekkere gevulde pasta gegeten.

Toen frank en Niels een toetje zijn gaan eten ben ik Thijs gaan badderen. Hij geniet van het in bad zitten, glijden, kruipen, liggen en soms valt hij om.

Na Thijs is Niels lekker een poos gaan badderen en ben ik op de badrand een boek gaan lezen. De jongens zijn na het badderen naar bed gegaan, al had Niels nog geen zin om te slapen. Hij heeft zitten spelen met Thijs en grote verhalen verteld. Hij klom op ons bed, zat voor het raam enz. na ruim een uur is hij toch rustig in slaap gevallen.

Ik ben weer lekker kaarten gaan maken en frank is verder gegaan met mario galaxy op de wii.







De wilde zee





Bootjes kijken in het museum van lloret de mar





Het gemeentehuis in de regen



Een kerkje helemaal klemgebouwd tussen grote gebouwen

Een kerk

Kopje koffie drinken met gebak

De zonsondergang vanaf het balkon



Uitzicht vanaf het balkon



Geen opmerkingen:

Een reactie posten