vrijdag 23 oktober 2009

Vrijdag 16 oktober

Vandaag hebben we een rustdag gehouden. We zijn in de ochtend even door blanes gewandeld. Daar kwamen we een leuke Spaanse groente en fruit markt tegen. Daar hebben we hele grote druiven en appels gekocht. Niels heeft meteen van de druiven zitten te snoepen.

Nadat we terug waren uit Blanes en de supermarkt is Thijs naar bed gegaan. Die heeft heel lang geslapen. Wij zijn toen pannenkoeken gaan bakken en die hebben we lekker opgegeten. We hebben een poos op het balkon gezeten waar Niels met water en een emmertje gespeeld heeft. We hebben een poosje met de bal gespeeld en ik heb een kaartje zitten te maken terwijl Niels bij frank aan het kijken was die op de wii aan het spelen was. Toen Thijs wakker werd zijn we naar het zwembad gegaan. Het water was wel erg koud, maar Niels vond het pootjebaden erg leuk. We hebben samen een duik genomen, maar dat vond hij toch te koud. Toen we vroegen of we weer terug zouden gaan wilde hij graag nog een poosje pootjebaden dus dat hebben we lekker gedaan. Thijs vond het allemaal erg mooi, vooral om het heuveltje op te kruipen en weer naar beneden richting het zwembad. Frank liep dus veel heen en weer om Thijs steeds ergens anders neer te zetten zodat hij niet steeds naar het zwembad ging. Toen Niels klaar was met pootjebaden hebben we nog met de strandbal gespeeld. We schoten hem de heuvel op en Niels ging er weer achteraan en hij gaf hem dan aan frank zodat hij hem weer de heuvel op kon schieten. Thijs ging steeds achter de bal aan.

Na het spelen was het tijd om de boodschappen voor het hele weekend te gaan doen omdat we morgen naar Barcelona willen gaan. De winkels zijn hier alleen op zaterdag morgen open, dus dat zou dan niet lukken. Niels had weer een mandje/karretje en Thijs stond in de winkelwagen.

Toen we terug kwamen ben ik gaan koken en zijn frank en Niels de auto op gaan ruimen.

Na het eten zijn Niels en ik even naar de receptie gelopen. Niels vond dat erg gezellig en bleef steeds zwaaien naar papa en Thijs. Toen we terug kwamen was het tijd om in bad te gaan voor de jongens en daarna naar bed. Niels was super moe maar had nog geen zin om te slapen. Hij heeft de slaapkamer op zijn kop gezet maar hij is uiteindelijk toch lekker in slaap gevallen.

Toen de jongens sliepen is frank lekker in bad gegaan en heb ik een kerstkaartje zitten te maken. Daarna hebben we weer een spel op de wii zitten te spelen en toen was het tijd om te gaan slapen.





Thijs zat hier net op het gras en hij vond het nog raar aanvoelen aan zijn beentjes





Niels en ik aan het pootjebaden in het ijskoude water

Thijs vond het water erg interessant en kwam er steeds bij kijken

Heel even met zijn teentjes erin. Als het aan hem had gelegen was hij er zo ingedoken, maar dat vond ik niet verstandig

Niels en ik doen een poging om een duik te nemen. We zijn er beide even in geweest, alleen von d niels het toch echt te koud



Niels met frank aan het voetballen

Thijs op ontdekkingstocht

Lekker samen in bad.

Op een rots aan het strand in Blanes

Overal stonden dit soort auto's en motoren. Niels mocht er soms even opzitten (zonder geld want als ze bewegen dan vind hij ze eng)

Een groente en fruitmarkt in Blanes

De zonsondergang vanaf het balkon



Geen opmerkingen:

Een reactie posten